Feestelijke opening Wellness Center Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg

27 september 2017 | Thijs Jacobs

De officiële opening van het splinternieuwe Wellness Center van het 4-sterren
Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg in Wageningen afgelopen maandag 25
september was een groot succes. Onder belangstelling van ongeveer 300 aanwezigen verrichtte de ambassadrice van Fletcher Hotels Myrna Goossen en hotelmanager Jan Lenstra de officiële opening. Met het doorknippen van het lint is het luxe Wellness Center officieel geopend.


Feestelijke opening


De gasten werden feestelijk ontvangen met een glas Fletcher’s Bubbels en een mini High Tea. Tijdens deze middag hebben medewerkers van Sothys diverse rondleidingen door het Wellness Center gegeven en verteld over het beautymerk. Verder was er een cameracrew van het RTL4-programma Life is Beautiful aanwezig om opnames te maken voor de uitzending van 22 oktober. Ook was er een DJ en de mogelijkheid om alvast een beauty- of massagebehandeling te reserveren. De anwezigen gingen naar huis met een goedgevulde goodiebag. ‘’Het was een feestelijke en gezellige middag met heel veel belangstellenden. Het was een eer om samen met Myrna Goossen het lint door te knippen en het Wellness Center officieel te openen’’, aldus Jan Lenstra, hotelmanager Fletcher Hotel-Restaurant
De Wageningsche Berg.

Luxe Wellness Center


Het moderne Wellness Center is voorzien van een ruime Finse sauna, infraroodsauna, jacuzzi, warmtebank, Turks stoombad, verschillende douches en een behandelruimte waar diverse beauty- en massagebehandelingen worden gegeven. Daarnaast is er een fitnesszaal met diverse multifunctionele fitnessapparaten. Zo is er een loopband, roeimachine en crosstrainer. Op het gebied van krachttraining zijn er apparaten voor de been-, rug- en armspieren en een krachthonk met dumbbells. Verder beschikt het hotel over 108 comfortabele hotelkamers, een modern à la carte restaurant, sfeervolle brasserie, ruim panoramaterras met uitzicht over de Rijn en 5 multifunctionele vergaderzalen.
 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Overig nieuws

Blog Coronacrisis
"Op een feestdag de horeca weer open, wie bedenkt zoiets?"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; we bellen hem geregeld op om met hem de situatie te bespreken. In dit hoofdstuk ...

Blog Coronacrisis
"Ook met de versoepeling van de maatregelen gaan veel hotels het niet redden"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; we bellen hem geregeld op om met hem de situatie te bespreken. In dit hoofdstuk ...

Economie Coronacrisis
Steunpakket met drie maanden verlengd: 13 miljard euro aan kosten

De komende drie maanden trekt het kabinet nog eens 13 miljard uit voor steun aan ondernemers die vanwege de coronacrisis in financiële problemen komen. Het bestaande noodpakket loopt af op 1 juni, maar wordt dus met nog eens drie maanden verlengd. Zorgelijke ontwikkeling Premier Rutte spr...

Coronacrisis
Tegelijk fysiek en digitaal vergaderen bij Regardz

Tijdens de persconferentie van 19 mei is bekend gemaakt dat de Horecabranche vanaf 1 juni binnen (met beperkt aantal gasten) en buiten weer open mag. Eerder introduceerde Regardz Hotels & Meeting Centers al ‘Meeting Hygienics’, waarmee ze haar locaties en services volledig heeft aang...

Accor Internationaal
Accor tekent overeenkomst voor nieuw hotel Mercure Han-sur-Lesse

Accor heeft de franchiseovereenkomst voor de komst van het nieuwe hotel Mercure Han-sur-Lesse in samenwerking met haar Franchise Partner INDUSTRIE HOTELIERE via haar dochteronderneming Bricks & Leisure getekend. Het nieuwe Mercure hotel telt 117 kamers en ligt pal naast de bekende toeristische t...

Coronacrisis
Gooiland gaat verder met een kleiner team

De hele evenementen- en horecabranche is zwaar getroffen door COVID-19. Helaas heeft het ook zijn weerslag op Gooiland. In deze moeilijke tijd heeft eigenaar Philip Lamers moeten besluiten vanaf 1 juni aanstaande het stokje over te nemen van algemeen directeur Lydia Baloe en commercieel manager Laur...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: