Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer feestelijk geopend

6 november 2017 | Thijs Jacobs

De officiële opening van Fletcher Hotel - Restaurant Het Veerse Meer afgelopen zaterdag 4 november was een groot succes.. Onder belangstelling van ruim 700 aanwezigen verrichtte de ambassadrice van Fletcher Hotels Myrna Goossen, de burgemeester van Middelburg de heer Bergmann en hotelmanager Richard de Jong de officiële opening. Door middel van het doorknippen van het lint is het splinter nieuwe viersterren Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer officieel geopend.

Feestelijke opening

Het spiksplinternieuwe hotel opende het 4 - sterren Fletcher Hotel - Restaurant op 14 oktober haar deuren.. Afgelopen zaterdag 4 november tussen 12:00 en 16:00 uur vond de officiële opening plaats.. Op deze heugelijke dag hebben de hotelmanager, Richard de Jong,, ambassadrice van Fletcher Hotels, Myrna Goossen, en burgemeester van Middelburg, de heer Bergmann het openingswoord gehouden en officieel het lintje doorgeknipt. De gasten werden feestelijk ontvangen met een glas Flechter’s Bubbels en de hele middag door zijn er diverse rondleidingen door het hotel gegeven. Verder was er ook een stand van Fletcher Trouwen aanwezig en kon men een rondje varen in de sloep.

Ook waren er diverse activiteiten voor de kinderen zoals een speurtocht en las Myrna Goossen voor uit haar kinderleesboek “Het Fletcher Feesthotel” . Tevens konden de kinderen zich laten schminken en een mooie kleurplaat maken. “Het was een feestelijke en gezellige middag met ruim 700 belangstellenden. Fletcher Hotel - Restaurant Het Veerse Meer is het 81 ste Fletcher hotel en hier ben ik erg trots op”, aldus Rob Hermans, CEO Fletcher Hotels.

Fletcher Hotel - Restaurant Het Veerse Meer

Het luxe 4 - sterren Fletcher Hotel - Restaurant Het Veerse Meer is gelegen aan het prachtige Veerse Meer in het Zeeuwse Arnemuiden.. Het splinternieuwe hotel is voorzien van alle luxe en is modern ingericht en beschikt over 51 luxe hotelkamers, fitnessruimte, (elektrische)) fietsverhuur, een multifunctionele feest- en vergaderzaal en een eigen jachthaven met aanlegsteiger. Tevens bevindt zich er een eigentijds restaurant in het hotel: Marina Lounge.

Marina Lounge staat voor eerlijk, puur en regionaal eten, waarbij de gerechten met liefde voor het vak bereid worden. Zo is er elke dag aanbod van verse vis, schaal - en schelpdieren, maar kunt u ook terecht voor een smaakvolle salade. Voor de perfecte smaakbeleving worden er bijpassende wijnen geserveerd. Tot slot heeft u bij Marina Lounge en vanaf het terras een prachtig panoramisch uitzicht over het meer.

Nieuwsbrief

Overig nieuws

Interview Longread
Interview: hotel in voormalig klooster Utrecht

Utrecht kent een behoorlijke hotelontwikkeling en dat is niet verwonderlijk, gezien het aantal kamers in de Domstad. Dat aantal blijft immers behoorlijk achter bij de (verwachte) vraag. In de bruisende wijk Lombok opende onlangs het parochiehuis van het nieuwe hotel The Anthony. In het kloostergedee...

Onderwijs Ondernemen
Training horeca-concepting: "Ik geef je de ultieme checklist mee!"

Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende trainingsdag over 'concepting' plaats in Bunnik. Onderscheidend zijn met je zaak is immers lastig, zeker met de hoeveelheid trends die je om de oren vliegen en al die zaken om je heen die ook vernieuwend (denken te) zijn. Hoe val jij dan juist op? De...

NH Hotels Interview Longread
Interview: vierde nhow geopend in Marseille

nhow, het nieuwste merk van de Spaanse hotelketen NH, begint serieuze vormen aan te nemen. Na Rotterdam, Berlijn en Milaan, opende afgelopen september nhow Marseille. Hospitality Management was erbij en aanschouwde de ambitieuze toekomstplannen van een merk dat zich liever niet laat bundelen. &ldquo...

Tech Advertorial
Generation-Z hotelslot opent de deur naar de techniek van de toekomst

Begin dit jaar lanceerde Hotek het eerste model van de nieuwe generatie hotelsloten, Hotek Cloud Low Energy, het systeem dat werkt met mobile key via de cloud. Ondertussen is de productontwikkeling in sneltreinvaart verdergegaan, en werd precies op tijd voor Equip’Hotel in Parijs de nieuwste l...

Interieur Advertorial
Interieurarchitect Arnie van Dun maakt statement met Grand Hotel Valies

Op het moment van schrijven van deze bijdrage zet interieurarchitect Arnie van Dun de laatste 'puntjes op de i' van de inrichting van Grand Hotel Valies in Roermond. De inspiratiebron voor de inrichting van dit hotel vindt hij in de Amerikaanse Art Deco stijl uit de jaren ’30. We sprek...

Tech Advertorial
Rendementsverbetering voor hotels dankzij totaaloplossing

Wie de afgelopen jaren de hotelbranche op de voet heeft gevolgd, moet constateren dat de hotel-ICT een enorme vlucht heeft genomen. Van reserveringsystemen tot cloudmanaged wifi en slimme securityoplossingen, de mogelijkheden zijn oneindig en bovendien flexibel en efficiënt. Maar hoe zit het...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: