Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer feestelijk geopend

6 november 2017 | Thijs Jacobs

De officiële opening van Fletcher Hotel - Restaurant Het Veerse Meer afgelopen zaterdag 4 november was een groot succes.. Onder belangstelling van ruim 700 aanwezigen verrichtte de ambassadrice van Fletcher Hotels Myrna Goossen, de burgemeester van Middelburg de heer Bergmann en hotelmanager Richard de Jong de officiële opening. Door middel van het doorknippen van het lint is het splinter nieuwe viersterren Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer officieel geopend.

Feestelijke opening

Het spiksplinternieuwe hotel opende het 4 - sterren Fletcher Hotel - Restaurant op 14 oktober haar deuren.. Afgelopen zaterdag 4 november tussen 12:00 en 16:00 uur vond de officiële opening plaats.. Op deze heugelijke dag hebben de hotelmanager, Richard de Jong,, ambassadrice van Fletcher Hotels, Myrna Goossen, en burgemeester van Middelburg, de heer Bergmann het openingswoord gehouden en officieel het lintje doorgeknipt. De gasten werden feestelijk ontvangen met een glas Flechter’s Bubbels en de hele middag door zijn er diverse rondleidingen door het hotel gegeven. Verder was er ook een stand van Fletcher Trouwen aanwezig en kon men een rondje varen in de sloep.

Ook waren er diverse activiteiten voor de kinderen zoals een speurtocht en las Myrna Goossen voor uit haar kinderleesboek “Het Fletcher Feesthotel” . Tevens konden de kinderen zich laten schminken en een mooie kleurplaat maken. “Het was een feestelijke en gezellige middag met ruim 700 belangstellenden. Fletcher Hotel - Restaurant Het Veerse Meer is het 81 ste Fletcher hotel en hier ben ik erg trots op”, aldus Rob Hermans, CEO Fletcher Hotels.

Fletcher Hotel - Restaurant Het Veerse Meer

Het luxe 4 - sterren Fletcher Hotel - Restaurant Het Veerse Meer is gelegen aan het prachtige Veerse Meer in het Zeeuwse Arnemuiden.. Het splinternieuwe hotel is voorzien van alle luxe en is modern ingericht en beschikt over 51 luxe hotelkamers, fitnessruimte, (elektrische)) fietsverhuur, een multifunctionele feest- en vergaderzaal en een eigen jachthaven met aanlegsteiger. Tevens bevindt zich er een eigentijds restaurant in het hotel: Marina Lounge.

Marina Lounge staat voor eerlijk, puur en regionaal eten, waarbij de gerechten met liefde voor het vak bereid worden. Zo is er elke dag aanbod van verse vis, schaal - en schelpdieren, maar kunt u ook terecht voor een smaakvolle salade. Voor de perfecte smaakbeleving worden er bijpassende wijnen geserveerd. Tot slot heeft u bij Marina Lounge en vanaf het terras een prachtig panoramisch uitzicht over het meer.

Nieuwsbrief

Overig nieuws

Van der Valk Verbouwen
Nieuw gastvrijheidsconcept bij De Cantharel

Na een grondige verbouwing is de nieuwe entree van de hotelhoeve nu gesitueerd in het hart van het gebouw, als verbinding tussen de oude en de nieuwe vleugel van het hotel. De entree staat symbool voor het nieuwe gastvrijheidsconcept waarmee de Cantharel haar gasten nog meer kan verwennen en verrass...

Hotelbouwplannen Bed&Breakfast
Voormalig hotel in Markelo wordt B&B

Voormalig hotel-restaurant 'In de Dennen' in Markelo wordt omgebouwd tot een bed and breakfast met wellnesscentrum en ook nog eens een kleine praktijk voor chirurgische ingrepen, zo lezen we op tubantia.nl Aantal kamers Julian Kuyumdzhiev is medisch specialist en van Bulgaarse afkoms...

Hotel Achtergronden
Oproep: werk je mee aan dit onderzoek over toeristenbelasting?

Ilse van Ipenburg sudeert af aan de Universiteit Maastricht. In opdracht van BookDifferent.com en ABN AMRO doet zij onderzoek naar de verduurzaming van de hotelsector en specifiek naar hoe de toeristenbelasting slimmer kan worden ingezet. Hoe kan dit worden gebruikt zodat investeren in duurzaamheid ...

Wet- en regelgeving Columns
Fooien: dit zijn de regels

In de horeca zijn fooien een gebruikelijk fenomeen. Stond er voorheen een fooienpot zichtbaar op een centrale plek, bijvoorbeeld receptie of bar, tegenwoordig worden fooien vaak via de bankpas/creditcard gedaan. De geschiedenis van fooien gaat ver terug. Niettemin is de term 'fooi' in de ...

Interview Longread
Pacelle van Goethem: “Ik wil dat mensen met goede ideeën gehoord worden”

Er zijn mensen die geweldige ideeën hebben, maar niet worden gehoord. Terwijl anderen eigenlijk niet veel te vertellen hebben, maar hele volksstammen achter zich aan krijgen. Pacelle van Goethem doet onderzoek naar wat er gebeurt in de hersenen bij mensen die overtuigd worden. En naar de reden ...

Tech Marriott
Amazon betreedt de hotellerie met Alexa for Hospitality

Amazon heeft een versie voor hotels van spraakassistent Alexa aangekondigd. Deze is speciaal ontwikkeld voor gebruik in hotelkamers. Hiermee betreedt Amazon dus ook de hotellerie. Alexa for Hospitality is gericht op gasten van bijvoorbeeld hotels en vakantiehuizen. Door het geven van spraakopdra...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: