Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer feestelijk geopend

6 november 2017 | Thijs Jacobs

De officiële opening van Fletcher Hotel - Restaurant Het Veerse Meer afgelopen zaterdag 4 november was een groot succes.. Onder belangstelling van ruim 700 aanwezigen verrichtte de ambassadrice van Fletcher Hotels Myrna Goossen, de burgemeester van Middelburg de heer Bergmann en hotelmanager Richard de Jong de officiële opening. Door middel van het doorknippen van het lint is het splinter nieuwe viersterren Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer officieel geopend.

Feestelijke opening

Het spiksplinternieuwe hotel opende het 4 - sterren Fletcher Hotel - Restaurant op 14 oktober haar deuren.. Afgelopen zaterdag 4 november tussen 12:00 en 16:00 uur vond de officiële opening plaats.. Op deze heugelijke dag hebben de hotelmanager, Richard de Jong,, ambassadrice van Fletcher Hotels, Myrna Goossen, en burgemeester van Middelburg, de heer Bergmann het openingswoord gehouden en officieel het lintje doorgeknipt. De gasten werden feestelijk ontvangen met een glas Flechter’s Bubbels en de hele middag door zijn er diverse rondleidingen door het hotel gegeven. Verder was er ook een stand van Fletcher Trouwen aanwezig en kon men een rondje varen in de sloep.

Ook waren er diverse activiteiten voor de kinderen zoals een speurtocht en las Myrna Goossen voor uit haar kinderleesboek “Het Fletcher Feesthotel” . Tevens konden de kinderen zich laten schminken en een mooie kleurplaat maken. “Het was een feestelijke en gezellige middag met ruim 700 belangstellenden. Fletcher Hotel - Restaurant Het Veerse Meer is het 81 ste Fletcher hotel en hier ben ik erg trots op”, aldus Rob Hermans, CEO Fletcher Hotels.

Fletcher Hotel - Restaurant Het Veerse Meer

Het luxe 4 - sterren Fletcher Hotel - Restaurant Het Veerse Meer is gelegen aan het prachtige Veerse Meer in het Zeeuwse Arnemuiden.. Het splinternieuwe hotel is voorzien van alle luxe en is modern ingericht en beschikt over 51 luxe hotelkamers, fitnessruimte, (elektrische)) fietsverhuur, een multifunctionele feest- en vergaderzaal en een eigen jachthaven met aanlegsteiger. Tevens bevindt zich er een eigentijds restaurant in het hotel: Marina Lounge.

Marina Lounge staat voor eerlijk, puur en regionaal eten, waarbij de gerechten met liefde voor het vak bereid worden. Zo is er elke dag aanbod van verse vis, schaal - en schelpdieren, maar kunt u ook terecht voor een smaakvolle salade. Voor de perfecte smaakbeleving worden er bijpassende wijnen geserveerd. Tot slot heeft u bij Marina Lounge en vanaf het terras een prachtig panoramisch uitzicht over het meer.

Nieuwsbrief

Overig nieuws

Hotel Achtergronden
Opening theaterseizoen en vernieuwde filmtheaterfoyer Figi

Afgelopen vrijdag stond Figi wederom in het teken van feestelijke vernieuwing! Met de uitverkochte voorstelling Driving Miss Daisy, met in de hoofdrol Anne Wil Blankers, werd het nieuwe theaterseizoen 2018-2019 geopend. Voorafgaande aan de voorstelling werd de nieuwe sfeervolle culturele filmtheate...

Tech BUAS
Hoe wordt AR op dit moment toegepast in hotels en waar gaat het naartoe?

In mijn laatste column deelde ik een aantal gedachten over de kansen en de uitdagingen van augmented en virtual reality-technologie in onze branche. Ik probeeerde daarmee wat veelbelovende routes maar ook een kritische reflectie te bieden op het nut van deze technologie in de gastvrijheidscontext. A...

Hotelbouwplannen Utrecht
Overeenkomst bouw Amrâth Galaxy Jaarbeurs Hotel

De Lelie Vastgoed B.V. en Ballast Nedam hebben een aannemingsovereenkomst gesloten voor de bouw van de Galaxy Tower in het hartje van Utrecht. De Lelie Vastgoed B.V. en Ballast Nedam sloten eerder een bouwteamovereenkomst waarin zij samen de engineering van de Galaxy Tower verder uitwerkten. De bouw...

Hoteltech Advertorial BUAS
Stan Josephi over revenue management

In de loop van de jaren is de focus van revenue management flink aan verandering onderhevig. Waarbij er in de beginjaren met name gekeken werd naar het aantal kamers dat voor een bepaalde prijs moest worden verkocht, oftewel capacity management, houden revenue managers zich vandaag de dag zich in de...

Hilton Interview Longread
Exclusief interview Roberto Payer: "Dit is geen afscheidsinterview"

Roberto Payer. Wellicht de bekendste hotelier van Nederland, een boegbeeld van de hotellerie. Naar eigen zeggen wordt hij snel vergeten als hij stopt. “Zo zit de samenleving in elkaar, maar mij maakt dat niets uit. Als ik stop, herkent niemand me meer, dan ben ik een totale nobody.” Miss...

Events Hoteltech
Wat gebeurt er in het brein van de hotelier?

Tijdens HotelTech 2018, op maandag 19 november in Bunnik, is Margriet Sitskoorn keynote spreker. Zij spreekt over de invloed van leiderschap op het brein en dat geldt natuurlijk niet alleen voor uw hoteliersbrien. Voor hotelmanagers is HotelTech een event dat je niet wilt missen. Bovendien is regist...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: