Martin Lindelauf met pensioen: een interview in 41 vragen, deel 4

Martin Lindelauf met pensioen: een interview in 41 vragen, deel 3

Martin Lindelauf met pensioen: een interview in 41 vragen, deel 2

Martin Lindelauf met pensioen: een interview in 41 vragen, deel 1

Jan Taminiau en Patrick Lusink over kleding van hotelpersoneel en stijl 

Mr Jigs geopend tijdens de coronacrisis, maar toch met een goed gevoel

Interview Pieter Elbers (KLM): "De fase direct na het vaccin is cruciaal"

''We kunnen linnen gegarandeerd virusvrij maken''

Hotelier Gijs Hendrikx: ''Ik betaal huur op basis van bezetting''

Reconstructie: hoe Zeeland op slot ging

Ton Heerts: ''De mensen durven nog niet naar de horeca''

“De Amsterdamse hotelmarkt gaat dit nog heel lang voelen”

Dirk Beljaarts (KHN): "Na het gesprek met het OMT heb ik goede hoop dat de horeca weer open mag"

"Vakantiedagen zijn een groot probleem na de coronacrisis"

"Voor veel bedrijven is het einde oefening zonder extra steun"

"De uitspraken van Klaas Knot waren echt heel dom"

Booking.com heeft blijkbaar een machtige lobby in Den Haag

"De reddingsboeien zijn er wel, maar te weinig"

Gevoelig punt: "Misschien moeten werknemers ook wat inleveren"

Overlevingskansen voor je hotel: "Het glipt nu tussen je vingers door"

"De onduidelijkheid vanuit de overheid is vermoeiend"

Oproep: "Leveranciers, denk alsjeblieft mee met ons"

"Forse huurverlaging is nu echt wel mogelijk voor hoteliers"

Frank Boon, Bookunited: "Wij willen hotels juist zo goed mogelijk helpen"

Revenue management: hoe werkt dat?

Rick Claus: ''Er is te veel hotelaanbod''

Camille Oostwegel: "We gaan van beleving naar betekenis"

Twee bankiers over de 'herontdekking van de hotellerie'

HR-specialisten over personeelskrapte, millennials en de WAB

"Hoteliers kijken niet echt naar duurzaamheid"

Leo Hollman: ''Al die nieuwe hotelkamers zijn funest voor de bezettingsgraad''

''In mijn hotel werken alleen 50-plussers''

Camille Oostwegel jr.: ''De WAB kost ons jaarlijks 125.00 euro''

Michael Struck, Ruby Hotels: "Rotterdam staat op ons lijstje"

Verslag HotelTech 2019: live-interviews, colleges en keynotes

"In tegenstelling tot sommige ketens is Golden Tulip niet hiërarchisch"

Annemarie van Gaal: "Ook de hotellerie kan nieuwe verdienmodellen aanboren"

Van der Valk-telgen zetten nieuw hotelmerk in de markt

''Je gasten voelen het als jouw medewerkers hun werk 'moeten' doen"

Wethouder Verschuure (Utrecht): "We staan in principe geen nieuwe hotels meer toe"

Outsourcing (deel 1): Volledig ontzorgen door outsourcing is een illusie

Horecakoning Casper Reinders: "Ik zou weleens een hotel willen openen"

Jan-Paul Kroese, Amstel Hotel: "De concurrentie is heviger dan toen"

Interview: BUNK Hotels geeft het Nederlandse hotellandschap extra glans

Zussen nemen hotel over: ''Stel je voor dat we deze kans gemist hadden''

Zo hoort een hotelkamer er tegenwoordig uit te zien

Suzanne Oxenaar en Igor Sancisi: "Eén hotel in 28 huisjes"

Bouke Weber, Hotel Groep Texel: “We doen ruim 100.000 overnachtingen per jaar”

Interview Tom en Mirjam Espinosa, Hotels V en The Lobby

Interview Karin Meyn & Christine Boland over interior design in hotels

Eric Toren & Tijmen Receveur: "Leer van wat je niet hebt gedaan"

Hotel Derlon doet het goed op social media, en dit is waarom dat zo is

Robin Chadha en Michael Levie, citizenM: ''We staan aan de vooravond van een enorme groeispurt''

Auteursrechtensoap: het imagoprobleem van Videma

Arlette Gilbert: ''Misschien gaat Bilderberg straks wel internationaal''

Interview Boutique Hotel Straelman: "Ik doe alles zelf"

Interview nieuwe directeur KHN: ''Meer zichtbaarheid in politiek Den Haag''

Interview Jeroen Oskam: Amsterdamse aanpak Airbnb faalt, stages in hotels werken demotiverend

Interview Gunay en Atilay Uslu: "We hebben nu al bijna 10.000 bedden"

Alle interviews van 2018 op een rijtje

Interview: "Mama Shelter heeft geen doelgroep"

Interview: hotel in voormalig klooster Utrecht

Interview: vierde nhow geopend in Marseille

Interview: welke rol speelt de hotelkamer nog?

Bas Tolmeijer: “Wij zijn geen OTA, maar een Netflix voor hotelkamers”

Rondetafelgesprek: Maakt een merk een hotel meer waard?

Interview Bart Reints Bok, directeur Charme Hotels

Interview: deze vrouw bouwt een restaurant en hotel in een kerk

Exclusief interview Roberto Payer: "Dit is geen afscheidsinterview"

'''Wij ontvangen 80.000 bemanningsleden per jaar''

Exclusief interview Michael Levie: ''Je zou ons kunnen zien als de Tesla van de hotellerie''

Interview: Jorg Lammers, man van de wereld met Achterhoekse roots

Interview Odyssey Hotel Group: "Wij zijn de snelst groeiende hotelexploitant"

Interview Arjen van den Hof, eigenaar Vondel Hotels

Visma Software is hoofdsponsor van HotelTech 2018

Een dag meelopen in Leerhotel Het Klooster, Amersfoort

Interview: "Altijd wordt de kerel maar weer de baas in het hotel"

Interview Henrike Lobbes: "Hampshire is springlevend"

Deze vrienden zijn groot geworden in de appartementenverhuur

Interview: sloop van hotels in Valkenburg vanwege onderhoudsstatus?

Pacelle van Goethem: “Ik wil dat mensen met goede ideeën gehoord worden”

Elisa de Groot: “Van evenwicht wordt iedereen gelukkiger”

Caro van Eekelen van AccorHotels: ''Zeg eens 'ja' op uitdagingen''

Interview: "Veel hotelgasten zijn ketenmoe"

Interview Stayokay: campingsfeer in een hotelomgeving

Interview Bernard Lensink: ''Ik onderneem met andermans geld''

Speciaal geselecteerd voor de feestdagen!

Video: André Aaij over nieuw hotel

Interview Lucas Drewes (easyHotel): "Weg met de hiërarchie"

Golden Tulip Weert richt zich op millennials

HotelTech 2017: ‘We zijn meer dan ooit een kind van onze eigen generatie’

HotelTech 2017. Brechtje de Leij: “Maak je klaar voor mobile only”

Video: Oostwegel Collection viert opening St. Gerlach Paviljoen

Interview Gijs Hendrikx, Theaterhotel Venlo: Ik heb nog geen nacht wakker gelegen

Interview Gabriella Esselbrugge: hoe ga je om met Chinese gasten?

Chris Luken verkoopt Fletcher Hotels

Exclusief interview Gillian Tans, COO Booking.com

Caro van Eekelen is de baas, voor even dan...

Art Hotel decor van intriges na faillissement

Restaurant 't Keerhuys wil hotelkamers

Martin Lindelauf is er weer!

Het ‘survivalweekend’ van De Uitkijk

Campanile: Frans getinte gastvrijheid zonder franje

Hotel-restaurant Holiday Inn Eindhoven: service is... een biefstuk van acht ons

Vijf jaar Hans van Spronsen

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: