Deze hotelprofessionals zijn klaar voor het post-corona tijdperk

Enquête dierplaagbeheersing in de horeca

Hotelier Jochem Beaart: "Een revenue manager is niet op te brengen, dus ik doe het allemaal zelf"

Stenden Hotel opent eerste Pop-up Campus Hotel van Leeuwarden

Training horeca-concepting: "Ik geef je de ultieme checklist mee!"

Blog Pim van het Reve: Subsidiemogelijkheden duurzaam bouwen en/of verbouwen

Blog Pim van het Reve: duurzaam Food & Beverage concept

Blog Pim van het Reve: het ontwikkelen van een duurzame bedrijfsstrategie

Hotelschool en ziekenhuizen onderzoeken gastvrijheid  

Blog Pim van het Reve: medewerkers als ambassadeurs duurzaamheid

Blog Pim van het Reve: werk aan de winkel

Blog Pim van het Reve: start van een nieuw project

Oranje boven in eerste boek 'Hospitality Essentials Series'

Stenden Hogeschool brengt de vijf O’s bij elkaar

Exclusief Interview Caro van Eekelen, AccorHotels

Wie zijn de 'scary five'?

Spannend onderwijsdebat op Horecava

Hotel in kader van taalonderwijs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: