Overzicht van alle hotelbouwplannen in Nederland

9 september 2019 | redactie

Informatie over wie, wat waar en wanneer gaat bouwen, verbouwen en/of renoveren in de hotellerie vindt u in Hotelbouwplannen. De plannen worden zorgvuldig bijgehouden en zes keer per jaar gebundeld in Hotelbouwplannen.

Hotelbouwplannen is effectief

De (ver)bouwinformatie is geselecteerd en gesorteerd naar regio. Met een abonnement bent goed geïnformeerd. Bovendien hoeft u geen research te doen.

Dit is effectief en bespaart veel tijd en dus geld! Doen wij het voorwerk, kunt u zich bezig houden met uw corebusiness.

Voor wie

Hotelbouwplannen is voor  toeleveranciers aan de Nederlandse hotellerie. Bent u aannemer, architect, loodgieter, hotelkamerinrichter of softwareleverancier? Levert u restaurant- en/of barinterieurs of bent u anderszins hoteltoeleverancier?

Dan is Hotelbouwplannen onmisbaar. Met een abonnement op Hotelbouwplannen weet u zes keer per jaar als eerste waar uw toekomstige klanten zich bevinden en wat zij gaan doen

Lange doorlooptijd

De complexiteit rondom vergunningen, financieringen, inspraakrondes en gemeentepolitiek zorgen voor lange doorlooptijd. De doorlooptijd van een plan kan daardoor oplopen tot jaren. U kunt dus ook enkele jaren na publicatie in Hotelbouwplannen nog instappen in een (ver)bouwplan.

Wat kunt u verwachten

Hotelbouwplannen wordt sinds 1999 samengesteld en uitgegeven. Al deze data wordt bewaard en gebruikt om trends te signaleren.

Prijs

Het tarief van een jaarabonnement op Hotelbouwplannen is € 880,- per jaar en kan op elk gewenst moment ingaan. Het abonnement wordt automatisch verlengd.

Neemt u een jaarabonnement dan krijgt u de twee meest recente edities én een jaarabonnement op Hospitality Management als welkomstgeschenk. Kunt u gelijk aan de slag.

Hotelbouwpannen cadeau

Hospitality Management is het vakblad voor de Nederlandse hotellerie en gaat naar alle hotel in Nederland. Wist u dat u Hotelbouwplannen cadeau krijgt als u adverteert?

Wist u dat…

Hotelbouwplannen onderdeel is van ons Horeca kennisplatform. Voor de hotellerie bestaat dat uit Hospitality Management, Hotel & Food & Beverage, Hotel & Design, www.hospitality-management.nl, de wekelijkse nieuwsbrief op donderdag, de weekeindeselectie op zaterdag, kennisdocumenten & dossiers, HotelTech, en Hotelbouwplannen.

Klik hier om een abonnement aan te vragen. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Overig nieuws

Economie Coronacrisis
Rabobank: Nederlandse economie krimpt dit jaar harder dan in 2009 

Aangenomen dat de coronabeperkende maatregelen pas vanaf 1 juni worden versoepeld, krimpt de Nederlandse economie dit jaar naar verwachting met 5 procent. Daarbij raakt de coronacrisis veel sectoren bijzonder hard, zoals de horeca, de landbouw, de industrie en delen van de zakelijke dienstverlening....

Independent Hotel Show afgelast en verplaatst naar 2021

De Independent Hotel Show is vanwege de aanhoudende coronapandemie afgelast, zo laat de organisatie weten. Ruim drie weken geleden werd het hotelevent in de Amsterdamse RAI al verplaatst van halverwege maart naar eind juni. Nu heeft de organisatie ook besloten om de uitegestelde Independent Hotel Sh...

Interview Coronacrisis
"De reddingsboeien zijn er wel, maar te weinig"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; iedere dag bellen we hem om de situatie te bespreken. In dit dertiende hoofdstuk...

Economie Coronacrisis
HorecaMonitor doet voorstel om horeca te behoeden voor faillissementen

HorecaMonitor roept KHN op om 'Den Haag' een serieus voorstel te doen. Een voorstel dat, wanneer het geaccepteerd wordt, horecaondernemers mogelijk behoedt voor faillissementen. Hieronder de brief: Beste heer, mevrouw, Ons bureau is sterk betrokken bij de begeleiding van vele horecakla...

Coronacrisis
Hotellerie op slot: Vier hoteliers uiten hun zorgen (deel 1)

De hotellerie zit op slot. Boekingen worden massaal geannuleerd, nieuwe boekingen blijven uit en veel hotels zijn genoodzaakt de deuren te sluiten. In een digitaal rondetafelgesprek bespreken vier hoteliers wat de coronacrisis voor gevolgen heeft op hun onderneming. Hoe kijken zij aan tegen de rol ...

Interview Coronacrisis
Gevoelig punt: "Misschien moeten werknemers ook wat inleveren"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; iedere dag bellen we hem om de situatie te bespreken. In dit twaalfde hoofdstuk ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: