Renovatie sterrenrestaurant Bridges

12 januari 2018 | Thijs Jacobs

Bridges, dat eind vorig jaar wederom zijn Michelinster behield, gaat voor een grote renovatie de deuren van 22 januari tot 12 maart tijdelijk sluiten. “Het is onze ambitie om de bijzondere Michelin-ervaring zo toegankelijk mogelijk te maken voor elk publiek en daar sluit de huidige indeling van het restaurant niet meer helemaal bij aan", aldus Remco Groenhuijzen, General Manager van Sofitel Legend The Grand Amsterdam.

“De allerbeste gerechten, bereid door Chef Andrès Delpeut, en de allerbeste wijnen, geselecteerd door Wine Director Lotte Wolf, blijven het uitgangspunt, maar dan in een ongedwongen omgeving, waar reuring is en waar je telkens weer verrast wordt - niet alleen op culinair gebied!”

Chef's Table

Het vernieuwde Bridges, gesitueerd in Sofitel Legend The Grand Amsterdam aan de Oudezijds Voorburgwal, gaat vanaf 12 maart weer geleidelijk open. Na de verbouwing is het restaurant opgedeeld in secties waar je gastvrijheid op verschillende manieren kunt beleven: met een high-end gastronomische sectie, een levendige bar, een Chef’s Table in de keuken en een aantrekkelijke private dining gelegenheid. 

Toegankelijkheid

Andrès Delpeut, Executive Chef van restaurant Bridges: “Toegankelijkheid betekent voor ons ook dat alle deuren letterlijk open staan. Met de Chef’s Table komen onze gasten nóg dichter bij de mensen die in de keuken werken: een unieke beleving. Maar ook in de andere secties van ons vernieuwde restaurant vormen toegankelijkheid, kwaliteit en veelzijdigheid het uitgangspunt voor memorabele ontvangsten."

Nieuwsbrief

Overig nieuws

Hilton Interview Longread
Exclusief interview Roberto Payer: "Dit is geen afscheidsinterview"

Roberto Payer. Wellicht de bekendste hotelier van Nederland, een boegbeeld van de hotellerie. Naar eigen zeggen wordt hij snel vergeten als hij stopt. “Zo zit de samenleving in elkaar, maar mij maakt dat niets uit. Als ik stop, herkent niemand me meer, dan ben ik een totale nobody.” Miss...

Events Hoteltech
Wat gebeurt er in het brein van de hotelier?

Tijdens HotelTech 2018, op maandag 19 november in Bunnik, is Margriet Sitskoorn keynote spreker. Zij spreekt over de invloed van leiderschap op het brein en dat geldt natuurlijk niet alleen voor uw hoteliersbrien. Voor hotelmanagers is HotelTech een event dat je niet wilt missen. Bovendien is regist...

Interview Longread
'''Wij ontvangen 80.000 bemanningsleden per jaar''

De Amsterdamse luchthaven Schiphol ontving in 2017 496.748 vliegtuigen. Een record. De piloten en het cabinepersoneel zoeken na hun vlucht de rust op in de hotels in en rondom Amsterdam. NH Hotel Amsterdam Noord ontvangt ieder jaar 70.000 stewards, stewardessen en piloten. In dit artikel legt Hotel ...

Hotelbouwplannen Achtergronden
Nieuw hotel in stationsgebied Delft

Naast het station in Delft komt hotel met tachtig kamers. In hetzelfde pand komen ook woningen, een restaurant, werkplekken, een fietsenstalling en expositieruimtes, zo meldt Omroep West. Lobby Het gebouw, met de naam Antoni, moet in 2020 gereed zijn. Het wordt een uniek, multifunctioneel gebo...

Sanitair Advertorial
Comfort ligbad voor 1-2 personen met uniek design

Bette introduceert een designbad met royale afmetingen voor 2 personen. Het innovatieve design verwent uw gasten en creëert een luxueuze beleving. Het materiaal is zeer duurzaam, eenvoudig in onderhoud en heeft 30 jaar garantie. Hoog comfort en duurzaam Door de royale afmetingen van 1.700...

Toerisme Achtergronden BUAS
Nieuw UNWTO-rapport biedt steden hulp bij beheersen impact overtoerisme

Een nieuw rapport van de World Tourism Organization (UNWTO) biedt ondersteuning bij het beheersen van de groeiende toeristenstromen in stedelijke gebieden en de impact hiervan op de betrokken steden en bewoners. 'Overtourism? Understanding and managing urban tourism growth beyond perceptions'...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: