Sterrenrestaurant Wolfslaar Restaurant en Landhuis Wolfslaar ter overname aangeboden

25 januari 2018 | Thijs Jacobs

Het Bredase sterrenrestaurant Wolfslaar Restaurant en Landhuis Wolfslaar (onder meer vergader- en trouwlocatie) worden ter overname aangeboden. Directeur/eigenaar Ton Pinxten bevestigt dat hij op zoek is naar opvolging voor zijn beide bedrijven die onderdeel zijn van Landgoed Wolfslaar in Breda.

Overdragen

Ton Pinxten licht toe: “Ik word dit jaar 64 en na vijftig jaar hard werken in de horeca is het wel mooi geweest. Ik wil graag wat we als team hebben opgebouwd in goede handen overdragen. Het restaurant en het landhuis kunnen apart of gezamenlijk worden overgenomen door één of meerdere enthousiaste opvolgers.” Klanten van Wolfslaar zullen niets van de overname merken. De medewerkers blijven er gewoon werken onder de vlag van de nieuwe eigenaar/eigenaren.

Duizenden gasten

Pinxten begon in 2000 met ondernemen op Landgoed Wolfslaar. 18 jaar later is Wolfslaar een begrip in Breda en verre omgeving. Jaarlijks worden er in het landhuis duizenden gasten ontvangen voor zakelijke en particuliere bijeenkomsten, waaronder vele huwelijken. Wolfslaar Restaurant ontvangt jaarlijks meer dan 10.000 gasten en is sinds 2005 elk jaar onderscheiden met een Michelinster. 

Nieuwsbrief

Overig nieuws

Achtergronden Tech
Met een marketingbril naar Nederlandse hoteliers kijken, dat is schrikken!

Als online retailbankier kwam ik jaren geleden in aanraking met hoteliers, in de online managementrol bij Fletcher. Het voelde vertrouwd, alleen zijn klanten opeens gasten en is bestellen boeken. Binnen Fletcher vond men zichzelf, en werkte men eigenlijk als, een retailbedrijf. Dus was marketing een...

Achtergronden
Rotterdam heeft hotels nodig

In het jaar 2017 steeg het aantal overnachtingen in Rotterdam met maar liefst 9 procent tot 1,8 miljoen overnachtingen. De groei zette in 2018 flink door; maar liefst 27,6 procent over het eerste kwartaal, meldt Colliers International. Het aantal Nederlandse toeristen in de havenstad stijgt de a...

Hotelbouwplannen
Being Development start de bouw van een duurzaam hotel in Amsterdam

Ontwikkelaar Being Development heeft vandaag, in samenwerking met Valuas and CommonWealth Investments, de start van een overwegend circulair hotel in het zich snel ontwikkelende Amsterdam Noord aangekondigd. Het hotel, ontworpen door Studioninedots, Delva Landscape Architects en DesignAgency, wor...

Tech NHTV
Alles over AR en VR in de horecabranche

Hoe vaak heb je wel eens overwogen om een VR- of AR-headset aan te schaffen en in die wereld vol magie te duiken? Tja, als je het mij zou vragen ligt het antwoord tussen 0 en 0,5 keer in de afgelopen 5 jaar. Maar waarom zijn we toch gefascineerd door AR en VR? En waar hebben we het over? Ik neem je ...

Opening Internationaal
Nieuw hotelmerk van Accor opent in Parijs

Novaxia heeft de aankoop van 61 rue Buzenval voltooid en begint aan de bouw van een nieuw hotelconcept, de eerste JO & JOE Open House in Parijs. Gelegen in het hart van een jonge en levendige wijk, is dit een van de 8 'Reinventing Paris'-projecten waarvan de start van de bouw al is begon...

Hotelbouwplannen Internationaal
JO&JOE opent eerste Open House in Parijs in 2020

Novaxia heeft de aankoop van het pand aan 61 rue Buzenval voltooid en begint met de constructie van een nieuw hotelconcept, het eerste JO&JOE Open House in Parijs. Pal in het hart van een jong en levendig district is dit één van de acht ‘Reinventing Paris’ projecten die...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: