Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum heeft een vernieuwd restaurant

18 september 2019 | Thijs Jacobs

Het is de natuur van Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum om verrassend en uniek te zijn voor al haar gasten. Deze keer was het tijd om het ontbijt- & lunchrestaurant van Woudschoten aan te pakken. Het restaurant heeft een eerlijk & puur restaurantconcept gekregen. Er is gebruik gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. Die verduurzaming is bijvoorbeeld terug te vinden in een lichtplan met ledverlichting, in waste management en is er veel hergebruikt hout toegepast.

Kruiden groeien tussen gasten

In het nieuwe restaurant wordt de prachtige groene omgeving nóg beter zichtbaar. De gast voelt een directe verbinding met de natuur door de grote raampartijen. En er is in de aankleding gebruik gemaakt van veel planten en kruiden. Deze laatste groeien letterlijk tussen de gasten.

Live cooking

Ook bij Woudschoten ervaart de gast live cooking. Een heerlijk gebakken ei bij het ontbijt of een vers belegd broodje. Op deze manier kan Woudschoten nog gerichter inspelen op voedselallergieën en - intoleranties. Door de speelse en flexibele indeling is het restaurant multifunctioneel geworden. Met besloten gedeeltes voor kleinere gezelschappen en sfeervol ingericht voor speciale gelegenheden zoals diners en recepties.

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in Zeist is centraal gelegen op een bosrijk eigen landgoed van 45 hectare. Tussen al dit groen biedt Woudschoten een sfeervolle accommodatie voor groepen, zeer compleet met diverse faciliteiten en een helder prijsbeleid. Woudschoten is uitstekend geschikt voor één- en meerdaagse bijeenkomsten maar ook als sfeervol hotel voor een ontspannen weekendje weg.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Overig nieuws

Columns
Column Hans van Spronsen: Hallo, Alexa

Wordt onze stem wel genoeg gehoord in de hotellerie? Natuurlijk houdt het moderne hotel tal van zaken met betrekking tot het gastgedrag bij. Vervolgens zet men deze informatie om in toekomstig beleid. Vandaag de dag zal deze informatievergaring zich concentreren op ons boekingsgedrag en nog weinig o...

Achtergronden
Hotelkamers Assen 'op slot' tijdens Formule 1-periode

In Assen zijn alle (of in ieder geval heel veel) hotelkamers in de periode van donderdag 30 april tot en met zondag 3 mei vastgezet en kunnen dus niet meer online geboekt worden. Opvallend, want deze periode is precies de periode waarin het Formule 1-circus neerstrijkt in Zandvoort. Social zou so...

Amsterdam Opening
Nieuw Hotel BOAT&CO geopend in de Amsterdamse Houthaven

Gisteren trok de nieuwste buur van de Amsterdamse Houthaven in op Revaleiland 500. Het is hotel BOAT&CO. Geen thuis ver van huis, maar het ‘weg van huis’ dat iedereen het liefste mee naar huis zou nemen. Ja, ook die Amsterdammer die enkel kwam voor een biertje aan de bar of om gebrui...

Interview Longread
Van der Valk-telgen zetten nieuw hotelmerk in de markt

Met vier opererende hotels, drie die in afzienbare tijd worden geopend en de ambitie om 20 hotels te hebben, heeft Nederland er een serieuze hotelketen bij. Directeur én Van der Valk-telg Martien Heinrichs ontvouwt de voorgeschiedenis en de plannen van zijn Gr8 Hotels. Heinrichs is samen ...

Hotelbouwplannen Duurzaamheid
Eerste Nederlandse hotel zonder gasmeter na renovatie

Op 9 oktober om drie uur in de middag draaide de Nijmeegse wethouder Dr. Monique Esselbrugge de gaskraan van Hotel Guesthouse Vertoef in Nijmegen volledig dicht. Hotel Guesthouse Vertoef stookt, doucht en bereid het voedsel van af vandaag zonder gas. Met 144 thermische zonnepanelen, twee luchtwar...

Opening
Park Plaza Vondelpark geopend na volledige renovatie

Een van de meest begeerde parken van Amsterdam, het Vondelpark, verwelkomt haar nieuwste aanwinst: Park Plaza Vondelpark, Amsterdam. Een boutique hotel met een premium uitstraling als resultaat van een renovatie van ruim 10 miljoen euro. Park Plaza Vondelpark, Amsterdam is nieuw leven ingeblazen met...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: